Всеки от нас се сблъсква  сутрин с факта, че му

...
Всеки от нас се сблъсква  сутрин с факта, че му
Коментари Харесай

Как да препрограмирате своя утрешен ден

 programa Всеки от нас се сблъсква  заран с обстоятелството, че му е  доста мъчно да стане, както се споделя, станал, само че не запомнил да се разсъни. След това през целия ден се чувствате като разрушени, всичко се обърква и за деня не успявате да свършите  и една трета от това, което сте възнамерявали.

Защо се случва това? Всъщност всичко опира до метода, по който се  подготвяте за сън … Не, не, става дума за това, че би трябвало да си легнете в 22 часа, а  че преди да си легнете би трябвало да извършите единствено 3 прости  стъпки.

В реалност това, за което мислите преди да заспите, основава вашето Утре.  Докато вие спите,  мозъкът ви обработва голямо количество информация, вашите мисли основават верижна невронна реакция и моделира вашето бъдеще.

По време на сън се  основава съответна стратегия, която Утре управлява  вашите дейности. И  не става въпрос за тези мисли, които стартират да се  превъртат в главата ви, когато главата ви се отпусне на възглавницата. А за  мислите, които се въртят в главата ви в  първата фаза на съня.

Тези, които практикуват осъзнати съновидения, са доста добре осведомени с този развой, а  за останалите е  целесъобразно да  извършват следните стъпки:

1. Изключете страстите. Най-важното – това е да се намирате в умерено положение, да не изпитвате никакви страсти – нито негативни, нито позитивни. Ако се намирате във властта на каквато и да е  страст, отправната точка на програмата ви за на следващия ден ще бъде тъкмо тя. Ако няма страсти – то тогава се случва програмиране от нулата, т.е., мозъкът дава команда да се работи съгласно обстановката …

2. Отървете се от мислите. Научете се да се избавяте от рояка мисли в главата си.

Можете да употребявате всевъзможни техники, които ви харесват, с цел да се отървете от мислите. Научете се да чувате тишината. Липсата на мисли  преди лягане ще ви разреши да ставате заран бодри и в положително въодушевление.

3. Отпуснете се. Да, физически отпуснете тялото си. Получи ли се? А в този момент се вслушайте в себе си и се отпуснете още повече. Сега се вслушайте още веднъж, най-вероятно мускулите на гърба, ръцете и краката не са изцяло отпуснати. Отпуснете се – тялото ви би трябвало да е меко. Колкото по-силно сте напрегнати преди лягане, толкоз по-напрегнат ще бъде за вас новия ден.

Следвайте тези три, на пръв взор, не доста лесни стъпки, и след няколко дни ще бъдете сюрпризирани, че новото утро стартира да ви доставя наслаждение, мозъкът ви е явен, а  в живота ви всичко се получава на макс!


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР